MK OLIER

Indeholder en økologisk, eksklusiv blanding af olier specielt udviklet for kvinder, der ønsker det bedste inden for hud-og kropspleje. MK organic pure oil W er en lækker blanding af eksklusive økologiske frøekstrakter og indeholder olier af sortkommen, hybenkerne, natlys, sesam og hørfrø.

Sortkommen er gennem de sidste 3.000 år blevet brugt af kvinder til skønhedsbehandlinger og indeholder essentielle fedtsyrer og bitterstoffer, som er afgørende for en god fordøjelse og har en beskyttende og balanserende effekt på huden. - Hybenolie tilføjer vitale antioxidantkomplekser og umættede æteriske olier med bl.a. omega 7 som har stor betydning for bevaring af hudens ungdommelige udseende og elasticitet.

Olien kan have en helende og opstrammende virkning på huden og giver et vigtigt bidrag til en balanceret indtagelse af essentielle fedtsyrer.

 

Du kan med fordel bruge MK olier udvortes på tør og rynket hud. Virker også effektivt på appelsinhud for at opnå større fugt og elasticitet i huden, samt mindske eventuelle rynker og arvæv.

ARONIA JUICE

Økologisk koncentreret Aroniajuice tilsat lækker økologisk æblejuice.

Den meget koncentrerede Aroniajuice er blandet forsigtigt med juice af økologiske æbler for en sødere smag.

Ved dette produceres et naturligt antioxidantkompleks.

 

Kan bruges når du vil af med den søde tand, når du skal træne eller bare som en daglig skønhedsrutine.

Blandes med MK Olier