REVITALASH

Advanced Eyelash Conditioner 3.5 ml.

Styrkende øjenvippeserum

Advanced Eyelash Conditioner fra RevitaLash er et prisvindende øjenvippe-serum, der plejer og styrker vipperne, så de bliver 98% stærkere og mere fyldige.

Serummet er et rent vidundermiddel, der forvandler korte øjenvipper til ekstra lange og fyldige efter kun 3-8 ugers brug. Derudover sørger øjenvippe-serummet for, at vipperne løftes og bues for et smukt look.

Advanced Eyelash Conditioner er beriget med ekstrakter af hvedeprotein, grøn te og morgenfrue, der plejer, beskytter og styrker vipperne. Vipperne bliver mere smidige og knækker derved ikke så nemt. Derudover indeholder øjenvippe-serummet ginseng, der stimulerer hårsækkene, så vippernes vækst fremmes, og deres livscyklus forlænges.

Øjenvippe-serummet er desuden dermatologisk og klinisk testet samt fri for parfume og parabener.

FOR FLOTTE BAMBI-ØJNE

Ønsker du stærke og flotte øjenvipper med masser af længde og fylde, er Advanced Eyelash Conditioner fra RevitaLash det perfekte valg. Det unikke øjenvippe-serum beskytter dine vipper mod at knække, så du får et synligt kratigere look med lange og sunde vipper.

Anvend RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner dagligt for et optimalt resultat. Rens dine vipper fri for makeup, og påfør serummet inden sengetid, så det kan virke natten over.

Læg en lille mængde serum ovenover vipperne, som når du påfører eyeliner.